Scooter nieuws gevonden?
Vertel het ons hier.
Gebruikersavatar
Door Fabian
#1308
In de eerste helft van dit jaar zijn ruim vierduizend boetes uitgeschreven aan personen met een opgevoerde brom- of snorfiets.

In 2014 werden in een heel jaar nog 19.902 boetes uitgeschreven. Dat blijkt uit gegevens die LocalFocus bij het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) heeft opgevraagd.

Volgens Remco Gerretsen, woordvoerder van de nationale politie, komt de afname door de cao-acties van de politie dit jaar. Door de acties, waarbij de politie alleen bij spoedmeldingen uitrukte, is de rollerbank dit jaar minder vaak ingezet. "We zien de daling van het aantal boetes terug op alle terreinen", zegt woordvoerder Gerretsen.

Gekeken naar de regionale spreiding valt op dat in Gouda de meeste brom- en snorfietsers de mist in gingen op de rollerbank. In de Zuid-Hollandse gemeente werden per duizend brom- en snorfietsen 25 boetes uitgedeeld. Amersfoort (19 boetes per duizend brom- en snorfietsen), Amstelveen (16,7) en Nieuwegein (15) volgen op de lijst.

Bron nu.nl

http://www.nu.nl/binnenland/4163512/min ... mmers.html
#1309
Het valt me mee dat hier in de regio relatief weinig boetes worden uitgeschreven als je kijkt in Deventer zijn er regelmatig rollerbank controles
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]