Scooter nieuws gevonden?
Vertel het ons hier.
Gebruikersavatar
Door Melanie
#121
Na het opmaken van de balans over het eerste half jaar 2015 ontstond er bij Piaggio Vespa BV in Breda enige euforie. Onderaan de streep bleek een totaal van ruim 10.000 verkochte scooters, motorscooters en motorfietsen te staan. Daarnaast werd een opmerkelijke plus gerealiseerd in het populaire marktsegment van de motorscooters die resulteert in een marktaandeel van 40%.

Uiteraard stemmen deze resultaten over het eerste half jaar tot grote tevredenheid, zegt Alex van den Hoff, General Manager voor de Benelux. Dat succes heeft uiteraard meerdere ‘vaders’. Allereerst de welgemeende complimenten voor onze dealers die het vertrouwen van een groeiend aantal consumenten hebben kunnen winnen door prima producten te koppelen aan een goede serviceverlening. En in het aan populariteit winnende marktsegment van de motorscooters hebben wij een grote groei van maar liefst 33% weten te realiseren waardoor ons marktaandeel stijgt van 35% naar 40%. Het segment van de motorscooters zelf is mede door de inspanningen van ons netwerk met 16% gestegen ten opzicht van afgelopen jaar. Ook hiervoor geldt dat het succes is gebaseerd op meerdere factoren. Naast de producten zelf blijkt onze premium motorscooterstrategie duidelijk zijn vruchten af te werpen

Bron:scooterxpress
Gebruikersavatar
Door Albert
#122
Dat komt door al die 50 plussers die ineens scooter gaan rijden dat vergroot je marktaandeel wel...
Zelf hoor ik daar ook bij alleen rijd ik geen Piaggo... :mrgreen:
Gebruikersavatar
Door tarzanen
#144
En juist door deze positieve berichten heeft Piaggio besloten om de prijzen van nieuwe scooters te verlagen, dit in tegenstelling tot andere niet nader te noemen merken zoals Kymco o.a. :D die dus wel de aanschafprijzen hebben verhoogd.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]