Scooter nieuws gevonden?
Vertel het ons hier.
Gebruikersavatar
Door Melanie
#123
Eigenlijk is deze Kymco Agility 12 FAT precies hetzelfde als zijn voorgangers. Alleen het motorblok is voorzien van een 4-takt motorblok die voldoet aan de nieuwste emissienorm van Euro3! Hierdoor is de zuinige Agility nog schoner en zuiniger dan zijn voorgangers.

Het model is verder standaard voorzien van halogeen verlichting voor en wat het remgebruik betreft zorgt een schijfrem in het voorwiel voor een zo’n kort mogelijke remweg. Het brede voorscherm zorgt voor bescherming tegen regen en mocht dit niet voldoende zijn is het monteren van een origineel windscherm mogelijk. Het duidelijke dashboard is overzichtelijk en voorzien van alle informatie die men nodig heeft.

Deze Kymco is leverbaar in het zwart met klapzadel in de 45 km uitvoering. De Agility 12 inch FAT is buiten een perfecte reisgenoot voor de woon-werker, ook een praktische scooter voor bedrijven. Of men er nou mee wil bezorgen of hem in wil zetten als lesvoertuig, de Agility is van alle markten thuis. Speciaal ontworpen accessoires zorgen er voor dat een ieder in zijn eigen werkgebied optimaal kan profiteren van de Agility 12 inch FAT.

Bron:scooterxpress
Gebruikersavatar
Door Edwin
#124
Ik ben benieuwd of hij ook een elektronisch geregelde caburateur heeft zoals de fiddle 3 en symphony st

Hij doet het weer het plaatje is weer te zien... :[…]