Scooter accessories en parts gevonden? Vertel het ons hier.
Gebruikersavatar
Door DSC
#2166
Je hebt een scooter, en bent daar trots op! Je geniet dagelijks van heerlijke ritjes op je mooie voertuig, en wilt daarom ook alles doen om te zorgen dat je scooter tegen diefstal beschermd is. Misschien herken je je in dit verhaal, maar weet je niet zeker hoe je die mooie nieuwe aanschaf van je (of je oude, vertrouwde scooter) zo goed mogelijk moet beveiligen. Om je daarbij wat op weg te helpen, zetten we in dit artikel 5 tips om je scooter goed op slot te zetten voor je op een rijtje. Zodat jij meer kunt genieten van het rijden, en de zorgen aan de wilgen kunt hangen!

Afbeelding

KIES HET JUISTE SLOT
Allereerst is essentieel dat je een goed slot kiest! Een ART slot is een slot dat door erkende instanties goedgekeurd is, en geeft dus de meeste zekerheid.

COMBINEER SLOTEN
Voor een extra zeker gevoel kun je meerdere sloten tegelijk gebruiken. Zo zou je bijvoorbeeld het schrijfremslot kunnen combineren met een stevig kettingslot. De dief zal zo heel wat moeite hebben je scooter toch mee te nemen!

BEVESTIGING AAN EEN OBJECT
Helaas zijn veel dieven er geoefend in sterke sloten toch te kraken. Als je je scooter echter bevestigd aan een object, zoals een paal of een brugleuning, zullen ze de kans niet hebben het voertuig naar een klein steegje te slepen om het slot daar met specialistisch materiaal te kraken.

DIEFSTALVERZEKERING
Als je net een nieuw scooter hebt, is het daarnaast verstandig een goede diefstalverzekering af te sluiten. Als er dan toch onverhoopt een situatie ontstaat waarin je scooter wordt gestolen, ben je verzekerd en zal de financiële schade aanzienlijk minder zijn.

BEVESTIGING AAN DE GROND
Als je je scooter thuis stalt, dan is de aanschaf van een vloeranker de moeite van het overwegen waard. Op die manier staat de scooter veilig, doordat het voertuig aan een metalen ring die aan de grond bevestigd is, staat vastgemaakt. Een veilig en prettig idee!

Bron: Scooternews.nl
#2167
Inderdaad goede tips,ik ga die van mij ook nog aan de grond maken ik denk dat alleen een schijfremslot niet voldoende is
#2168
Die van mij zit aan een Abus beugel aan de muur vast, als je hem aan de grond vast zet moet er wel iets stevigs onder zitten..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]